Edukacija iz poslovnog – executive coachinga i mentorstva

Psihodinamski koučing je zasnovan na dubljem poznavanju psihodinamike, nesvesnih procesa, interakcije i dinamike različitih snaga u okviru ličnosti, nesvesnih ili predsvesnih interakcija između ljudi, u okviru grupe, između grupa…

Psihodinamski koučing omogućava treneru da radi i ispod površine, ispod nivoa pojavnog. Psihodinamski koučing osposobljava trenera za prepoznavanje i rad sa nesvesnim opstrukcijama, otporima promenama, u radu sa individuama, grupama, organizacijama.

Kome je namenjen?

Program je namijenjen profesionalcima unutar organizacije I HR sektora,srednjeg i visokog nivoa, nezavisnim profesionalcima i osobama koje se žele baviti koučingom i mentorstvom u poslovnom okruženju.

Šta to znači u praksi?

Razumevanje problema, unapređenje znanja, sticanje novih veština i alata kroz teorijsko I iskustveno saznavanje u profesionalnom koučingu i mentorstvu. Po završetku programa, polaznici će steći uslove za akreditaciju EMCC – EIA – Practitioner Level. (European Mentoring and Coaching Council – European Individual Accreditation Practitioner Level ) i akreditaciju EAIPCM (European Association for Integrative  Psychodynamic  Coaching and Mentoring)

Detaljnije o programu i uslovima možete pogledati na: https://www.oliexecutivecoaching.rs/executive-coaching-mentoring/#executive

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *