Soft Skills treninzi

Otvoreni i inhouse treninzi.

Zahvaljujući jedinstvenoj metodologiji, dugogodišnjoj praksi i  uspešnoj saradnji sa brojnim kompanijama i stručnjacima, u mogućnosti smo da vam ponudimo široki spektar treninga i edukacija fokusiranih na razvoj specifičnih „soft skills“ veština.

Svaki od programa kreiran je tako da uz maksimalnu vremensku efikasnost i prilagođenost vašim potrebama omogući razvoj i unapređenje znanja i ličnih kapaciteta učesnika. Programi se realizuju u skladu sa najsavremenijim principima i standardima, pod rukovodstvom sertifikovanih trenera i dokazanih eksperata u svojim profesionalnim oblastima.

Kome su namenjeni?

Naši „soft skill“ treninzi namenjeni su osobama koje prepoznaju potrebu za unapređenjem ličnih veština u svakodnevnom životu i profesijama kojima se bave. Detaljne informacije o raspoloživim programima i njihovim karakteristikama dostupne su u opisu pojedinačnih treninga.

Šta to znači u praksi?

U zavisnosti od vaših potreba i oblasti za koju se opredelite, unapredićete znanje, ovladati konkretnim veštinama i steći uvid u različite tehnike koje će vam omogućiti da uspešno ostvarite vaše lične i profesionalne ciljeve.

Detaljnije o programu i uslovima možete pogledati na: https://www.oliexecutivecoaching.rs/psihodinamski-soft-skill-treninzi/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *